Υιοι Γ Παπουτσή - Η Εταιρεία
ΥΙΟΙ Γ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ Ο.Ε.

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία μας “Αφοί Η. Παπουτσή Ο.Ε.” δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα από το 1975 στις εισαγωγές και πώληση καινούργιων ανταλλακτικών, φορτηγών αυτοκινήτων και λεωφορείων. Το 1997 μεταφερόμαστε σε νέα διεύθυνση με την ονομασία “Υιοι Γ. Παπουτσή Ο.Ε.”.

Η εμπειρία μας στον κλάδο των καινούργιων ανταλλακτικών και η μεγάλη πείρα μας, οδήγησαν στην δημιουργία μιας μεγάλης γκάμας και παρακαταθήκης απο ανταλλακτικά για τις μάρκες MERCEDES-BENZ και ΜΑΝ.

Συμβαδίζοντας με την ανάπτυξη της αγοράς επενδύουμε συνεχώς στην περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Tα υπερσύγχρονα κτίρια της εταιρείας μας στον Κόμβο Δουρούτης συγκεντρώνουν ένα πρότυπο κέντρο τεχνικής υποστήριξης.

Οι εγκαταστάσεις είναι υποδειγματικά οργανωμένες, λειτουργικές και φιλικές, για την φροντίδα τόσο του αυτοκινήτου, όσο και του πελάτη. Η συνεργασία μας με του πελάτες μας δεν σταματά εκεί. Αντιθέτως τότε αρχίζει, καθώς η εταιρεία μας δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες της, την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση που χρειάζεται και δικαιούται ο ιδιοκτήτης.

Η συνεχιζόμενη ανοδική πορεία της “Υιοι Γ. Παπουτσή Ο.Ε.” έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του πελατολογίου και των πωλήσεων της εταιρείας μας στοχεύοντας πάντοτε στην άριστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών μας, εξασφαλίζοντας συνεχώς επιτυχημένες συνεργασίες με κάθε επαγγελματία στην ελληνική αγορά.

Με το βλέμμα στραμμένο σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό μέλλον, υιοθετούμε συνεχώς νέες επιχειρηματικές τακτικές και εφαρμόζουμε φιλόδοξα επενδυτικά προγράμματα.

Εγκαταστάσεις